Drinks


- We zijn trots u de beste sappen ter wereld te schenken.-

JUICES

   

 

- Premium Orange Premium Orange is het sap van de beste sinaasappels van geselecteerde boomgaarden in Braziliƫ. De sinaasappels worden direct na het plukken geperst. Premium Orange heeft een frisse, milde smaak en bevat uitstluitend de van nature in sinaasappels aanwezige suikers.
- Strawberry Hill Strawberry Hill is bereid uit het sap van sappige aardbeien uit Europa en de beste kwaliteit sinaasappels uit Brazili . De combinatie van aarbeien en sinaasappels geeft Strawberry Hill een rijke en volle smaak die door continue koeling optiaaml blijft. Coolbest Strawberry Hill is rijk aan vitamine C.
- Mango Dream Mango Dream is bereid uit het sap van sappige mango's uit India en de beste kwaliteit sinaasappels uit Brazilie. Mango Dream heeft een frisse, zoete smaak en is rijk aan vitamince C.
- Red Orange Sunrise Red Orange Sunrise is het sap van speciaal geselecteerde bloedsinaaasappels van de beste kwaliteit uit Sicili . Met Red Orange Sunrise kan iedereen in Nederland genieten van het sap van deze overheerlijke Italiaanse bloedsinaasappels.
- Pink Grapefruit Pink Grapefruit is het sap van roze grapefruits uit het Caribische gebied. Pink Grapefruit is 100% puur en onderscheidt zich met een frisse, milde smaak.
- Acai Acai is een paarskleurige bes uit de Braziliaanse Amazone, die vooral door de aanwezige antioxidanten, bekend staat om haar gezonde eigenschappen en lekkere smaak. De intense smaak van de acai-bes, gecombineerd met het exotische karakter van de passievrucht, zorgt voor een heerlijke volle verfrissende smaak. De aanwezige antioxidanten zorgen ervoor dat het sap naast heel lekker, ook nog eens gezond is.
- Sea Buckthorn Sea Buckthorn is een kleine orange bes die zijn oorsprong vindt in China, waar deze vrucht veel gebruikt wordt als kruidenmedicijn. De combinatie van de frisse smaak van de sea buckthorn met de milde smaak van golden kiwi zorgt voor een heerlijk, friszoet vruchtensap. De aanwezige antioxidanten zorgen ervoor dat het sap naast heel lekker, ook nog eens gezond is.
- Pomegranate Pomegranate (granaatappels) hebben een kruidige, zoete smaak en zijn heerlijk verfrissend.

De combinatie van granaatappels met frambozen zorgt voor een heerlijke volle en unieke smaak, die door de continue koeling optimaal bewaard blijft. Naast dat pomegranate erg lekker is, is het door de aanwezige vitamine C en E ook nog gezond!

   

VITAJUICE

- Vitajuice Tropical Vitajuice Tropical is een heerlijke vruchtensap gemaakt van 10 soorten vruchten, zoals ananas, guave, perzik en lychee. Coolbest VitaJuice Tropical is lekker fris van smaak en verrijkt met de 10 belangrijkste vitaminen.
- Vitajuice Original Vitajuice Original heeft haar heerlijke smaak te danken aan de combinatie van 10 verschillende vruchten, zoals sinaasappels, perziken, appels, mango s en bananen.  Coolbest VitaJuice Original is verrijkt met de 10 belangrijkste vitaminen.
   

OTHER DRINKS

- Pepsi Vitajuice Tropical is een heerlijke vruchtensap gemaakt van 10 soorten vruchten, zoals ananas, guave, perzik en lychee. Coolbest VitaJuice Tropical is lekker fris van smaak en verrijkt met de 10 belangrijkste vitaminen.
- 7-UP Vitajuice Original heeft haar heerlijke smaak te danken aan de combinatie van 10 verschillende vruchten, zoals sinaasappels, perziken, appels, mango s en bananen.  Coolbest VitaJuice Original is verrijkt met de 10 belangrijkste vitaminen.